+31 (0) 487 50 26 49

Klantenservice

Altijd Bereikbaar

Heb je een vraag, dan kun je op dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.30 uur telefonisch contact met ons opnemen op het telefoonnummer 0487-502649. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@morechoice.nl. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze winkel in Beneden-Leeuwen om de sieraden te bekijken of voor een persoonlijk advies.

Garantie

WIJ GAAN SLUITEN. HET IS DAAROM NIET MOGELIJK OM ARTIKELEN TE RETOURNEREN. Op al onze artikelen zit zes maanden garantie, tenzij de leverancier anders bepaalt. Op vergulde sieraden zit vaak een garantie van 3 maanden op de plating. Gebroken kettingen/armbanden, horlogebandjes en glas vallen niet onder garantie. Eveneens schade door onzorgvuldig gebruik van de sieraden. Tip Gebruik van haarlak/parfum e.d. tast sieraden aan, gebruik deze eerst voordat je sieraden omdoet. Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen per e-mail info@morechoice.nl of via telefoonnummer 0487-502649. Wij helpen je graag.

Klachten

Heb je een klacht? Deze kun je aan ons melden door een e-mail te sturen naar info@morechoice.nl. Wij streven ernaar om binnen twee werkdagen contact met je op te nemen.