+31 (0) 487 50 26 49

Verzending

Verzendkosten binnen- en buitenland

Verzending binnen Nederland is gratis, wij verzenden pakketten via PostNL. Bij verzending naar het buitenland wordt er € 8,50 in rekening gebracht.

Verzendmethodes
Je kunt kiezen voor verzending per post via PostNL of je bestelling afhalen in onze winkel in Beneden-Leeuwen.
Levertijd
Zodra wij jouw betaling hebben ontvangen kun je de bestelling binnen 2 à 3 werkdagen thuis verwachten. Je ontvangt een e-mail op de dag van verzending.
Voorraad
Naast onze webshop hebben wij ook een winkel in Beneden-Leeuwen. Het kan daardoor gebeuren dat een artikel onverhoopt niet op voorraad is, je ontvangt dan binnen twee werkdagen een e-mail van ons. Wij zullen er alles aan doen om het bestelde artikel alsnog te leveren. Uiteraard kun je er ook voor kiezen het geld retour te ontvangen.
Retourneren

MORE CHOICE GAAT SLUITEN. HET IS HIERDOOR HELAAS NIET MOGELIJK SALE ARTIKELEN TE RETOURNEREN.

Mocht je bestelling tegenvallen, dan kun je het niet gedragen product, mits zonder beschadigingen en voorzien van het originele label, binnen 14 dagen retour zenden.
Je dient jouw retourzending vooraf via e-mail aan ons te melden onder vermelding van het bestelnummer. Je kunt je e-mail sturen naar info@morechoice.nl. Het bedrag wordt teruggestort op de rekening waarmee de bestelling is betaald.
Het risico en de kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant. Zodra de artikelen retour zijn ontvangen zullen wij ofwel nieuwe producten opsturen ofwel het tegoed terugboeken op je rekening. Dit geldt helaas niet voor artikelen uit de sale, bij retourzending ontvang je een tegoedbon in plaats van geld retour. Je ontvangt altijd een e-mail van ons ter bevestiging van de ontvangen retouren.
Het retouradres is:
Zandstraat 74C
6658 CW Beneden-Leeuwen